duminică, 3 iunie 2012

BIOREZONANTA
Este o metodă modernă de evaluare a sănătăţii prin înregistrarea oscilaţiilor specifice organismului sănătos (armonice), dar și a oscilaţiilor specifice organismului bolnav (patologice) prin măsurarea fină a punctelor de pe meridianele energetic (nadisuri).

Informaţia conţinută în undele energetice radiate de un corp este transformată într-o metodă de control vizual, care este potrivită percepţiei noastre nonverbale a mediului înconjurător.

Primele studii raportate sunt inregistrate in 1897, dar abia in 1947 sotii Kirlian au descoperit ca mediul biologic asupra caruia se aplica un curent de intensitate scazuta nu permite acestui curent sa treaca uniform.

In 1954, Dr. Reinhold Voll a masurat rezistenta organelor si sistemelor umane la trecerea unui curent continuu de 1,28V prin aplicarea unui voltaj minimal intre 2 electrozi pentru a obtine trecerea curentului fara a modifica sistemele biologice. Lucrarile lui Voll au fost corectate si publicate in 1986 de catre Fritz Albert Popp, un expert de renume mondial de la Centrul de Biofizica din Kaiserslautern, Germania. Voll a putut masura rezistenta organelor si sistemelor la oameni.

Un individ sanatos, in echilibru homeostatic, avea valori de 100 Kohmi pe ramura de masurare, cu limite intre 140 si 94Kohmi. Orice crestere a rezistentei indica un proces de hiporeactivitate sau hipofunctie, iar orice scadere indica fie un proces iritativ fie un proces inflamator sau intoxicatie.

La ora actuala, medicina energo-informationala este recunoscuta si anuntata ca o directie prioritara, iar pentru rezolvarea acestei probleme sunt atrase institutii specifice de renume:

in SUA - Academia de Stiinte si Tehnologie din N.Y., Universitatea Harvard,

in Rusia - Institutul Energetic de Stat, Centrul "IMEDIS",

in Ucraina - Academia de Medicina Integrativa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu